Pizzauken ep.6: Squash- og mozzarellapizza

Naaam, pizza bianca con zucchine e mozarella! Che buono! Squashpizza som det heter på godt norsk er (også) en av mine favorittpizza. Squash gir fra seg mye vann så her er det viktig å følge instruks riktig får å ikke ende opp med suppepizza.

I morgen er siste dag i pizzauken og jeg har spart det aller beste til sist: ostepizza! Så her er det bare å glede seg!

 1,5 time (inkludert hjemmelaget pizzzadeig)
gir en mellomstor pizza

DU TRENGER

♥ 1 hjemmelaget pizzadeig
♥ 1 liten squash
♥ 1 mozarellaball
♥ eventuelt litt basilikum eller rukkola

SLIK GJØR DU

  1. Mens pizzadeigen hever, skjær opp squash i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel. Skjær diagonalt for oppnå større og bredere skiver.
  2. Fordel skiver på et fat med kjøkkenpapir og strø litt salt over for å hjelpe tørkeprosessen.
  3. Når deigen er ferdighevet og forstekt, fordel squash slik at hele deigen er dekket.
  4. Tilsett mozarella som du deler ut rundt i klatter.
  5. Stek i ca 15 minutter på maks varme.
  6. Tilsett bailikum eller rukkola etter steking.

Bon appétit!


PIZZAUKEN på bloggen

pizzaukecollage2


Fristet dette? Så kult! Kanskje du har lyst til å følge Klar, ferdig, visp! på Facebook eller Instagram da? Da blir jeg innmari glad!

Ønsker du å få diggge oppskrifter på mail annenhver fredag kanskje? Meld deg på nyhetsbrevet og få de beste oppskriftene som har kommet på bloggen i løpet av de to siste ukene. Jeg garanterer ingen spam og å ikke videreformidle mailadressen din.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *