Pizzauken ep. 4: Enkel pizza med tomat, sopp og basilikum

Det enkle er ofte det beste! Denne pizzaen er veldig enkel men har mye smak! Alt du trenger er en hjemmelaget deig, gode tomater og fersk basilikum.

ca 1,5 time (inkludert pizzzadeig)
 gir en mellomstor pizza

DU TRENGER

pizzadeig
pizzasaus
♥ 1 tomat
♥ ca 6 sopp
♥ 1 mozarellaball
♥ 6-8 basilikumblader

SLIK GJØR DU

  1. Mens pizzadeigen hever, skjær opp tomat i tynne skiver og fordel på kjøkkenpapir til tørking.
  2. Skjær sopp i tynne skiver og stek i ca 5 minutter med smør til de blir brune.
  3. Etter heving og forsteking av pizzadeigen, fordel et tynt lag med tomatsaus men la det være litt skorpe igjen.
  4. Fordel tomatskivene først, dermed sopp og avslutt med mozarella. Osten skal rives og fordeles rundt i klatter. Hele pizzaen trenger ikke å være dekket ost – osten vil smelte å bre seg utover under steking.
  5. Avslutt med å fordele basilikum rundt etter steking.
Les her for mer tips om pizzatoppping.

Bon appétit!


PIZZAUKEN på bloggen

 

pizzaukecollage2


Fristet dette? Så kult! Kanskje du har lyst til å følge Klar, ferdig, visp! på Facebook eller Instagram da? Da blir jeg innmari glad!

Ønsker du å få diggge oppskrifter på mail annenhver fredag kanskje? Meld deg på nyhetsbrevet og få de beste oppskriftene som har kommet på bloggen i løpet av de to siste ukene. Jeg garanterer ingen spam og å ikke videreformidle mailadressen din.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *