Om meg

Kort fortalt

Pia, 25 år, halvt norsk, halvt fransk, vegetarianer, elsker baking og trives veldig på kjøkkenet!

profilbildeHvorfor jeg startet matbloggen

Bloggen begynte med at jeg var mye på reisefot og ønsket å dele oppskrifter fra begge landene mine. Jeg tenkte at en blogg kunne være et enkelt verktøy for meg å ha oppskriftene tilgjengelige og dele de videre. I tillegg har jeg en håpløs hukommelse så jeg trengte et system for å notere og huske alle oppskriftene mine. Det var starten på Boohyahyummy! En enkel samling av oppskrifter med et sært bloggnavn slik at ingen skulle finne den med mindre jeg ville det.
Så skjedde det noe morsomt! Jeg fikk et par lesere selv om jeg hadde aldri fortalt noen om bloggen. Der og da ble jeg hekta! Så gøy at noen leste oppskriftene mine! Og så har jeg utviklet en interesse for matfotografi og ønsker å forbedre meg på det feltet.

Jeg har nylig blitt vegetarianer av miljøhensyn så jeg prøver å fokusere på det i matlagingen min.

Om oppskriftene

Jeg er ingen profesjonell kokk men jeg kan garantere at jeg har lagt inn mye kjærlighet inn i oppskriftene mine, og det er vel den viktigste ingrediensen for å lage god mat? Spøk til side, så legger jeg mye innsats i oppskriftene jeg velger å dele. Før jeg deler en oppskrift skanner jeg nettet for alle tradisjoner og tips man kan finne rundt oppskriften, prøver oppskriften et par ganger og hvis jeg er fornøyd så deler jeg oppskriften. Så selv om mine oppskrifter ikke er profesjonelle liker jeg å tro at mine oppskriter har en slags liten kvalitetsgaranti som du kan stole på.

For English readers

Hi! My name is Pia, I’m 25 and love to cook and bake! This blog started because I was traveling a lot and wanted to gather all my recipes in one place. Especially my Norwegian and French recipes because I want to share great food traditions with people I meet on my travels. This ended up being more fun than I thought. And it turns out food photography is really fun and something I want to improve on. The first blog was in English but I moved over to this Norwegian one. BUT! I will soon make a special page on the blog for Norwegian and French recipes in English – so stay tuned.

Kontakt

Jeg er åpen og nysgjerrig på alle henvendelser og komentarer! Ta gjerne kontakt på epost: klarferdigvisp@gmail.com.

Bon appéttit!