Superdeilig og sunn Mangoispinne på 1-2-3!

Denne oppskriftne på mangoispinne er superrask og superenkel! Kun 3 steg og 3 ingredienser! Det vanskeligste er å vente til mangosispinnene fryser ;)
 5-10 minutter forberedning og minst 5 timer i fryseren
ca. 4-6 ispinner

Oh lord! Jeg har spist mangoispinne hver eneste dag siden jeg oppdaget oppskriften! Denne oppskriften er sabla enkel å lage og så god man skulle tro den var proppfull av sukker og annet rart. Men nei da, kun tre ingredienser!

Til info er ispinneformene kjøpt hos Tiger. De har en perfekt størrelse og form synes jeg, den eneste ulempen er at plasten i bunnen ødelegger seg lett. Hvis noen har tips til gode ispinneformer er jeg veldig interessert!

DU TRENGER

♥ 240 mango (altså en mango uten kjerne og skall)
♥ 200 yogurt naturell 
♥ 40 g vann

SLIK LAGER DU MANGOISPINNE

  1. Mix alle ingrediensene i en blender.
  2. Hell over i ispinneformer.
  3. Vent minst 5 timer.

Jeg har prøvd øke og minske litt proporsjonene med ingrediensene og denne komboen fungerte absolutt best. Men, til info fungerer det å øke porsjonen med mango og yogurt, men ikke porsjonen med vann – isen blir rett og slett vannete og kjedelig.


Bon appétit!


Fristet dette? Så kult! Kanskje du har lyst til å følge Klar, ferdig, visp! på Facebook eller Instagram da? Da blir jeg innmari glad!

Og har du prøvd en oppskrift fra bloggen? Awesome! Send bildet og navn til pia@klarferdigvisp.no og så poster jeg bildet på slutten av oppskriften til inspirasjon for andre! Eller del gjerne bildet på instagram med emnekraggen #klarferdigvisp.


Mango and yogurt lollies
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
5 hr
Prep Time
5 min
Cook Time
5 hr
Ingredients
  1. 240 g mango (one mango without skinn and )
  2. 200 g yogurt
  3. 40 g water
Instructions
  1. 1. Mix all the ingrendients in a blender.
  2. 2. Pour over into lolly forms.
  3. 3. Freeze for at least 5 hours.
Klar-ferdig-visp! http://www.klarferdigvisp.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *