Gresskarsuppe til middag?

Nå er det suppetid! Gresskarsuppe er helt klart en av mine favorittsupper! Jeg får en skikkelig deilig høstfølelse av det. Denne oppskriften gir deg en kremete suppe med en knæsj orange farge. Mitt serveringstips er å servere det med en mild olivenolje, toppet med litt basililum og ferskt brød med smør som tilbehør. Nam! 

40 minutter
suppe for 2 personer
utstyr: stavmikser, mikser eller blender

DU TRENGER

♥ 1 gul løk
♥ 2 hvitkløksfedd
♥ 1/2 greskar (≈ 500 g)
♥ 1,5 liter buljong
♥ ½ ts revet muskat
♥ ½ ts salt
♥ ½ pepper
♥ olivenolje til steking

SLIK GJØR DU

  1. Hakk løk og hvitløk og hell over i en stor kjele med olivenolje på medium varme. Du trenger ikke å finhakke siden alt skal i mikseren senere.
  2. Skjær av skall på gresskar og kast kjernen med frø.
  3. Skjær opp i biter. Jo mindre de er, jo mindre koketid.
  4. Hell alt over i kjelen. Tilsett resten av ingrediensene og kok i rundt 30 minutter.
  5. Bruk stavmikser eller lignende utstyr og miks alt til du har en jevn og fin suppe.

Bon appétit!


Fristet dette? Så kult! Kanskje du har lyst til å følge Klar, ferdig, visp! på Facebook eller Instagram da? Da blir jeg innmari glad!

Og har du prøvd en oppskrift fra bloggen? Awesome! Send bildet og navn til pia@klarferdigvisp.no og så poster jeg bildet på slutten av oppskriften til inspirasjon for andre! Eller del gjerne bildet på instagram med emnekraggen #klarferdigvisp.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *